Cilat nga modelet e meposhtme te kufjeve JBL ju pershtaten me shume ne jeten e perditshme?

Kufje JBL Te gjitha kufjet JBL (perveç linjes Quantum) jane krijuar posaçerisht per ju qe të shijoni muziken tuaj te preferuar. Dhe te shijosh muziken tende eshte me shume se nje pervoje personale. Duke patur parasysh kete JBL ka krijuar teknologjine Personi-Fi. Ky aplikacion pershtat audion qe ju deshironi duke u bazuar ne preferencat tuaja te  muzikes. . Në kete…

Read more

Soundbar JBL: Cfare kane te vecante?

Perjetoni nje eksperience te vertete kinamaje me Sounbar JBL. Permirsoni tingullin ne shtepine tuaj duke perjetuar basin e fuqishem qe prodhojne keto Soundbar me nje perhapje tingulli deri ne 360 garde. Kush ka nevoje per bokse televizori kur ju mund te zgjidhni te vendosni nje soundbar… JBL soundbar lidhen lehtesisht me televizorin tuaj vetem nepermjet nje kabulli HDMI. Ju gjithashtu…

Read more
JBL Charge 5 vs JBL Flip 6

JBL Flip 6 dhe Charge 5 : Ndryshimet midis tyre!

Jeni duke kërkuar për një boks me bluetrooth? Dëshironi një boks që i përshtatet stilit tuaj të jetesës dhe ka cilësi të shkëlqyer tingulli?Deshironi ta merrni me vete kudo si pushime ne det, piknik ne park, apo edhe nje takim me të dashurit tuaj?Të dy JBL Charge 5 dhe Flip 6 jane dy zgjidhje ideale. Më poshtë ne do të…

Read more

Shopping Cart (0)

Cart

10% ULJE
Vendosni email-in tuaj dhe perfitoni 10% ulje!
SUBSCRIBE
I agree with the term and condition