Kufje Noise-cancelling: Cfare jane dhe si funksionojne?

Deshironi te shijoni muziken tuaj te preferuar duke eleminuar cdo tingull rreth jush? Rritja e volumit nuk funksionon ne shume raste dhe madje mund te jete e demshme per degjimin tuaj. Deshironi te shijoni muziken tuaj te preferuar pa shqetesuar nga mjedisi perreth? Kufjet JBL Noise-cancelling jane zgjidhja ideale per ju. Cfare jane kufjet noise-cancelling ? Çfare jane saktesisht kufjet…

Read more

Cilat nga modelet e meposhtme te kufjeve JBL ju pershtaten me shume ne jeten e perditshme?

Kufje JBL Te gjitha kufjet JBL (perveç linjes Quantum) jane krijuar posaçerisht per ju qe të shijoni muziken tuaj te preferuar. Dhe te shijosh muziken tende eshte me shume se nje pervoje personale. Duke patur parasysh kete JBL ka krijuar teknologjine Personi-Fi. Ky aplikacion pershtat audion qe ju deshironi duke u bazuar ne preferencat tuaja te  muzikes. . Në kete…

Read more

Shopping Cart (0)

Cart

10% ULJE
Vendosni email-in tuaj dhe perfitoni 10% ulje!
SUBSCRIBE
I agree with the term and condition