Soundbar JBL: Cfare kane te vecante?

Perjetoni nje eksperience te vertete kinamaje me Sounbar JBL. Permirsoni tingullin ne shtepine tuaj duke perjetuar basin e fuqishem qe prodhojne keto Soundbar me nje perhapje tingulli deri ne 360 garde. Kush ka nevoje per bokse televizori kur ju mund te zgjidhni te vendosni nje soundbar… JBL soundbar lidhen lehtesisht me televizorin tuaj vetem nepermjet nje kabulli HDMI. Ju gjithashtu…

Read more

Shopping Cart (0)

Cart

10% ULJE
Vendosni email-in tuaj dhe perfitoni 10% ulje!
SUBSCRIBE
I agree with the term and condition