amazon alexa

Si të lidhni kufjet tuaja me Amazon Alexa për pajisjet Android dhe iOS?

Vizitoni App Store ose Google Play Store dhe shkarkoni aplikacionin ‘Amazon Alexa’.1. Klikoni butonin Plus(+) në pjesën djathtas të ekranit.2. Pastaj zgjidhni “Add a Device”.3. Zgjidhni kufjet nga lista dhe më pas zgjidhni Kufjet tuaja nga lista e pajisjeve të disponueshme.4. Ndiqni pjesën tjetër të udhëzimeve në aplikacionin Alexa për të përfunduar konfigurimin Si të përdorni Amazon Alexa me kufjet…

Read more

Si të pastroni kufjet tuaja?

Kufjet janë pjesë e përditshmerise sone. Ne i përdorim për gjithçka, punë, për të dëgjuar muzikë, kohë të lirë, shëtitje. Disa prej nesh i përdorin kaq shpesh kufjet, saqë nuk e kuptojmë se përdorimi i kufjeve të ndotura mund të ketë ndikim në shëndetin tonë. Pastrimi i rregullt i kufjeve është një proces higjienik dhe nuk duhet të neglizhohet kurrë.…

Read more

Shopping Cart (0)

Cart

Filters

Filter for price

FILTER BY PRODUCT NAME

10% ULJE
Vendosni email-in tuaj dhe perfitoni 10% ulje!
SUBSCRIBE
I agree with the term and condition